Як висушити домашню ковбасу в домашніх умовах швидко

Скільки днів сушити домашню ковбасу?

Після того, як ковбаски готові, обов'язково розвішую їх злегка підсушитися – на годині 5-8 (частіше на ніч). Якщо ковбасу залишаємо сушити, то вже через 6-7 днів ми її їмо (після зберігати у холодильнику).

Як правильно сушити ковбаси?

Етап сушіння у виробництві ковбас

  1. Ковбасні вироби сушать у спеціально оснащених камерах. У них забезпечуються та підтримуються на постійному рівні температура та вологість. …
  2. Середня температура у сушарках становить 12-15 градусів, відносна вологість – 75-78%. …
  3. У камерах ковбасу вішають на стелажі чи палиці.

Related Post

Коли змикаються голосові зв'язкиКоли змикаються голосові зв'язки

У момент початку говоріння голосові зв'язки стуляються і тиск повітря, що виходить з легенів, швидко зростає, що створює додаткову напругу під голосовими зв'язками. Цей тиск повітря зрештою розриває смичку, утворену