Як зробити качку хрумкою

Як зробити качку з хрусткою скоринкою?

На відміну від дієтичної курки, качку не треба додатково змащувати сметаною чи олією. Вона і так досить жирна, отже пересушити при запіканні важко. Навпаки, щоб скоринка була хрумкою, зріжте надлишки жиру на шиї та із задньої частини тушки.

Навіщо качку обдавати окропом?

Щоб отримати хрустку скоринку, Перед тим, як відправити качку запікатися, її обдають окропом прямо з чайника. Пташину тушку обливають повільно, притримуючи її за шию і стежачи, щоб окріп випадково не опинився всередині.

Related Post

Що краще windows або windows serverЩо краще windows або windows server

Головна відмінність між Windows і Windows server – це ядро ​​керування операційною системою. Саме серверна версія має більш розширений функціонал, забезпечуючи одночасну роботу кількох користувачів одночасно на одному сервері. У

Що робити, якщо засихає фіалкаЩо робити, якщо засихає фіалка

Листя стає млявим, неживо повисає, втрачає тургор. На їх краях з'являється коричнева суха облямівка. Щоб врятувати зневоднену фіалку, необхідно помістити горщик з нею в поліетиленовий пакет і акуратно обприскувати поверхню