Риба хокі містить вітаміни А, D, Е та групи В. У складі є залізо, йод, селен, цинк. Хокі можна включати в дієтичне меню, вона зміцнює серцево-судинну систему та відновлює тканини після важких фізичних навантажень. Риба допомагає оновленню крові та покращує стан кісток, шкіри, волосся, нігтів.
На відміну від Масляної, Пангасіуса, Хокі не така жирна, має тонку шкіру, м'яке, біле та соковите м'ясо, при заморожуванні, на відміну від хека не втрачає свою структуру від чого і при смаженні не розвалюється, а залишається цілою.
Червона тріска (хоку, бахус, рожева тріска) – надзвичайно смачна риба із сімейства морових. Оскільки вона мешкає біля берегів Австралії, Нової Зеландії та Тасманії, то на наші столи потрапляє не часто.