Як правильно маринувати стейки для гриля

Як правильно маринувати стейк?

Береться 150 мл соєвого та 50 мл вустерського соусу, 3 столові ложки нашаткованої цибулі, 2 столові ложки коричневого цукру, 1 столова ложка дижонської гірчиці та 2 чайні – бальзамічного оцту. Туди ж додаються 4 розчавлені зубчики часнику. М'ясо маринується щонайменше 12 годин.

У чому маринувати стейк зі свинини?

До свинини підійдуть сушені та свіжі трави, наприклад, розмарин, базилік, петрушка. В якості основи для маринаду використовуйте мінеральну воду, олію, мед. Щоб приготувати соковитий стейк, ретельно маринуйте м'ясо.

Related Post

Як зняти гроші з народного банку без комісіїЯк зняти гроші з народного банку без комісії

Як зняти гроші з картки Народного Банку без комісії? За зняття готівки з дебетової картки Народного Банку у разі, якщо кошти надійшли на картковий рахунок за договором, укладеним між Банком

Болить поперек остеохондроз що робитиБолить поперек остеохондроз що робити

Як зняти біль у попереку при остеохондрозі? 7 комплексних процедур для лікування та профілактики остеохондрозу Лікувальна фізкультура Особлива увага приділяється вправам для м'язів шиї та спини. … Тракційне витягування хребта