Як можна зробити морозиво вдома

Скільки морозива із 1 літра молока?

приблизно 250 грамів вершкового морозива; 1 літр молока (скільки використовувати молока ви вибираєте самі, вказано лише зразкове співвідношення молока та морозива – 1 до 4).

Як роблять морозиво коротко?

Технологічний процес виробництва морозива включає наступні етапи:

  1. Підготовка суміші. На цьому етапі рідку водно-молочну базу, яку попередньо нагрівають до 40-45°С, вводяться сухі компоненти.
  2. Фільтрування. …
  3. Пастеризація. …
  4. Гомогенізація. …
  5. Охолодження. …
  6. Дозрівання продукту. …
  7. Фризерування. …
  8. Загартовування.

Related Post

Схоластична освіта колиСхоластична освіта коли

Рання схоластика (IX-XII століття), що стояла ще на ґрунті нерозчленованості, взаємопроникнення науки, філософії, теології, характеризується оформленням схоластичного методу у зв'язку з осмисленням специфічної цінності та специфічних результатів діяльності розуму та

Чим краще заїдати коли кидаєш куритиЧим краще заїдати коли кидаєш курити

Чим перебити потяг до куріння? Їжте більше продуктів, багатих на клітковину, що стимулює діяльність кишечника, наприклад, продуктів із цільного зерна. Увімкніть до раціону кисломолочні продукти та сухофрукти, Якими, до речі,

Що робити, коли мова заплітаєтьсяЩо робити, коли мова заплітається

Чому в мене заплітається мова? Значення розг. втрачається здатність говорити ясно, чітко, виразно ◆ Немає прикладу вживання (див. Чому мова стає невиразною? Причиною невиразної мови може бути патологія в будові