Свіжа м'якоть кокоса у сирому вигляді особливо смачна як снек. Її також можна натерти на тертці і додавати у фруктові салати, десерти чи ситні страви. Співвідношення омега-6 та омега-3 жирних кислот загалом не повинно перевищувати 5:1.
Що роблять із свіжим кокосом?
Кокосова стружка та борошно Домашню кокосову стружку і борошно можна зробити з макухи, що залишилася від приготування молока, або цілісних шматків м'якоті. Використовуйте їх для приготування десертів, наприклад безе, печива та цукерок.
Де можна використовувати м'якоть кокосу?
10 корисних продуктів з кокоса
- Кокосове молоко Це ніжне молоко отримують з м'якоті стиглого кокоса. …
- Кокосове борошно.
- Кокосовий цукор.
- Кокосовий сироп.
- Кокосовий оцет.
- Кокосова паста.
- Кокосові чіпси.
- Кокосова олія