Кондитер займається приготуванням різних видів тіста, начинок, кремів, декору, за заданою рецептурою, випікає та прикрашає продукцію і так далі. Це високоякісні, різноманітного виду, смаку та аромату харчові продукти.
Що входить до обов'язків кондитера?
Що робить кондитер
- обробку, нарізку, формування та організацію правильного зберігання інгредієнтів;
- приготування компонентів для майбутніх страв (начинок, кремів, декору);
- виготовлення безпосередньо кондитерських виробів;
- розробку нових рецептів;
- художнє оздоблення десертів.
Хто такий кондитер і що він займається?
Кондитер займається приготуванням різних видів виробів із шоколаду, цукру, тіста, кремів, начинок; заготовляє сировину за заданою рецептурою. Кондитер займається виготовленням різноманітної кондитерської продукції: тістечок, печива, тортів, десертів, начинок та кремів.