Кутью на поминки як правильно готувати

Як правильно подавати кутю на поминки?

У російських кутейником називають Різдвяний святвечір. У східних слов'ян на похоронах і поминках прийнято подавати кутю (коливо, напередодні), потім млинці, кисіль з медом, яєчню та кашу. Білоруси в ніч після дідів Дмитрівських вивішували з вікна рушник, і на вікно для покійників ставили кутю і млинці.

Коли варити кутю на поминки?

Кутя (Кутія) – традиційна слов'янська страва, яка готується для поминального обіду після похорону. Православні християни також вживають його у батьківську суботу під час поминання покійних близьких.

Related Post

Як підключити два реле на сигналЯк підключити два реле на сигнал

Навіщо потрібно реле звукового сигналу? Для підключення сигналів з однією клемою до проводки автомобіля, в якому був присутній звуковий сигнал з двома клемамипотрібно використовувати реле. У цьому випадку при натисканні

Як підключити економ на карту ощадбанкЯк підключити економ на карту ощадбанк

Як підключити послугу Мобільний банк економ? Слід з номера телефону, до якого підключено сервіс. Ввести запит ЕКОНОМ 2841 і відправити його на номер 900. Як зробити безкоштовний мобільний банк Ощадбанк?