Бешбармак колись готують

Коли зазвичай подають бешбармак?

Бешбармак готується з нагоди сімейних свят (кирг. тієї) або для частування дорогих гостей. Для цієї мети ріжуть барана (для великої кількості гостей також забивають корів та коней), оброблене м'ясо вариться у великому казані – казані.Похожі

Скільки часу варити бешбармак?

3,5 години Варити 3-3,5 години при слабкому кипінні, прикривши кришкою, поки м'ясо стане м'яким і дуже легко відокремлюватися від кістки. За 1-1,5 години до закінчення варіння в бульйон покласти 1-2 очищені цибулини, лавровий лист, запашний перець горошком, сіль та овочі до смаку (морква або картопля).

Related Post

Як заквасити гіркий перець на зиму без стерилізації швидкоЯк заквасити гіркий перець на зиму без стерилізації швидко

Як погасити пекучий перець? Найкраще позбутися печіння перцю допомагають: Капсаїцин розчинний у жирах, тому розбавляється і вимивається з рота, коли ви п'єте молоко. Казєїн, що міститься в цьому напої, також

Як можна без згоди прописатися у квартиріЯк можна без згоди прописатися у квартирі

Чи можна прописатись без згоди всіх прописаних? Відразу відповім на запитання при прописці людини обов'язкова згода інших власників. Чи можна прописати людину до квартири без згоди власника? Відповідно до загального

На жаль або на жаль як правильноНа жаль або на жаль як правильно

на жаль Стійке поєднання (фразеологізм). Використовується як прислівник і вступне слово. Як пишеться На жаль разом чи окремо? Коли виникає питання, писати разом або роздільно поєднання «на жаль», у будь-якій