Високий рівень вмісту цинку в зеленій цибулі покращує стан волосся та нігтів, а також роботу імунної системи. Дієтологи рекомендують додавати цю рослину до щоденного раціону з метою збагачення страв ароматом і смаком, не боячись додаткових калорій, жиру або солі.
Чим корисна молода зелена цибуля?
Цибуля зелена містить клітковину, що покращує травлення та перистальтику кишечника. Фітонциди, якими багаті пір'я цибулі, мають знезаражувальні та протибактеріальні властивості, Тому зелену цибулю можна вживати як профілактичний засіб у сезон простудних захворювань.
Що корисного У зеленій цибулі?
Зелена цибуля містить мікроелементи та необхідні організму людини провітамін А, вітаміни РР та С, а лише 70 р. цибулі повністю задовольняють щоденну потребу організму в аскорбіновій кислоті.