Заточення ножів як правильно вибрати кут

Який найоптимальніший кут заточування ножа?

20-25 градусів: універсальні кухарські та шеф-кухарські ножі; 25-35 градусів: мисливські та туристичні ножі, універсальні робітники ножіскладні ножі; 30-45 градусів: мачете, тесаки мисливські, бойові ножі і ножі для виживання, мисливські кинджали; 45 і більше градусів: важкий інструмент, що рубає, сокири.

Який кут заточування вибрати?

Щоб визначити кут заточування кишенькових ножів, можна дотримуватись наступних загальних правил: Для інтенсивного використання 46° Для нормального використання 36-40 ° Для легкого використання лише 30°

Related Post

Як зробити кількість переглядівЯк зробити кількість переглядів

Як рахується кількість переглядів? Відео тривалістю понад 10 секунд: Зараховується клік, перегляд та зацікавлений перегляд. Користувач переглянув відео протягом 10 секунд із вимкненим звуком або натиснув на значок, щоб переглянути

Якнайшвидше отримати перепусткуЯкнайшвидше отримати перепустку

Як довго робиться перепустка? Перепустка оформляється безкоштовно (незалежно від зони дії) протягом 10 робочих днів. Хто може отримати перепустку в комендантську годину? У відомстві нагадали, що перепустками на транспортні засоби