З чого робити солод

Солод намочене та пророщене насіння злаків: найчастіше ячменю, рідше — жита, пшениці, кукурудзи, тритикале. Пророщування зерен злакових культур дозволяє запустити процес ферментації. Для припинення подальшої ферментації та видалення зайвої вологи пророщене насіння сушать гарячим повітрям.

Як самому зробити солод?

Який солод можна смажити

  1. Замочити зерно на 2-2,5 діб. Кожні 8 годин зливати воду та залишати зерно на пару годин без води, потім заново заливати водою.
  2. Викласти зерно рівномірним шаром, зверху прикрити тканиною. …
  3. Висушити зерно на сонці або в духовці: 40 ° С, 25-30 годин, періодично помішувати.

Як вирощують солод?

Зерно одразу після збирання врожаю відправляють на солодовню — завод із виробництва солоду. Там злаки замочують, потім поміщають у вологе середовище і чекають 5-7 днів, доки зерна проростуть. Зупиняють процес після того, як зерно стає пухким і паросток готовий прокльовуватися.

Related Post

Як зняти вії будинку в домашніх умовахЯк зняти вії будинку в домашніх умовах

Є три способи зняти вії в домашніх умовах. за допомогою касторової олії, професійного гелю або крему-ремуверу, а також за допомогою дебондеру. Дебондер продається в аптеках, він досить дешевий, але є

Як швидко позбутися засосу на шиїЯк швидко позбутися засосу на шиї

Як позбутися засосу на шиї терміново в домашніх умовах? Прикладіть щось холодне. Можна взяти шматочок льоду, загорнути його в марлю та прикласти до місця засосу. Підійдуть також охолоджена в морозилці