Найкраще подавати гриби із зеленню та іншими овочами в обробленому вигляді (морква, цибуля, картопля, стручкова квасоля, кабачки, баклажани, капуста). Варто уникати важких для організму бобових – квасолі, гороху. Дієтологи не радять вживати одночасно гриби зі свіжими помідорами та огірками, капустою. 4 лист. 2021р.
Що не поєднується із грибами?
Оптимальне поєднання грибів із зеленню, помідором, цибулею та бобовими.
- не можна білок поєднувати з вуглеводом та жирами;
- один прийом їжі – один вид білка;
- молоко, ягоди та кисломолочні продукти категорично несумісні з грибами.
Який гарнір найкраще підходить до грибів?
Популярні у багатьох варіанти очевидні: картопляне пюре, смажена або просто відварена картопля; макарони; Мал; гречка; сочевиця; овочевий мікс; овочеві рагу та тушковані овочі; червона та стручкова зелена квасоля.