З чим краще їсти м'ясо французькою

Яке м'ясо найкраще підходить для м'яса французькою?

Яке м'ясо вибрати Для того, щоб приготувати м'ясо по-французьки, використовуйте свинину. Для запікання відмінно підходить свинячий ошийок або корейка. Ці частини м'яса не будуть сухими після запікання, тому в результаті вийде ніжна та соковита страва, яка прикрасить будь-який стіл.

Як інакше називають м'ясо французькою?

М'ясо по французьки ("М'ясо по-капітанськи", "Дипломат", "По-домашньому" або "Сюрприз") – блюдо російської кухні, приготоване з шарів м'яса (спочатку телятина, пізніше також свинина або яловичина), картоплі та сиру.

Related Post

Що краще комбінезон чи напівкомбінезон дитиніЩо краще комбінезон чи напівкомбінезон дитині

У чому відмінність комбінезону від напівкомбінезону? Комбінезоном вважається універсальний костюм, що поєднує в собі штани та куртку. Напівкомбінезон – це штани, з'єднані з ліфом без рукавів. Деякі робітники воліють саме

Як підключити дякую на мобільнийЯк підключити дякую на мобільний

Підключення до СМС Найпростіший спосіб приєднатися до програми – надіслати текстове повідомлення «Дякую ХХХХ» на номер 900, де ХХХХ – останні цифри номера банківської картки. Як підключити Сберспасибо на Андроїд?