Як зробити жорстку печінку

Чому печінка стає твердою?

Причин може бути багато: купили неякісний (найчастіше заморожений) шматок, не правильно приготували, перетримали на плиті та ін.. Про це поговоримо якось іншим разом. Беремо ситуацію, коли печінка вже приготовлена. Ви її спробували і зрозуміли, що вона жорстка, як підошва, і їсти її не дуже хочеться.

Як зробити печінку м'якою після смаження?

Щоб печінка не гірчила і стала м'якою, вимочіть її в молоці, попередньо розрізавши на частини. Рекомендований час вимочування – від 30 хвилин до кількох годин. Харчова сода також може розм'якшити печінку. Достатньо обсипати їй кожен шматок, почекати близько години і добре промити.

Related Post

Як правильно приєднати роутер будинок руЯк правильно приєднати роутер будинок ру

Щоб підключити роутер до комп'ютера без паролів, знайдіть мережевий кабель у коробці з-під пристрою. Один його кінець підключіть до LAN-порту, а інший — до комп'ютера. Якщо кабель загубився або його

Як звичайний самокат зробити електросамокатомЯк звичайний самокат зробити електросамокатом

Чи можна зі звичайного самокату зробити електросамокат? База – це рама, дека та колеса. Збирати електросамокат можна на базі звичайного самокату чи скутера. А можна зробити її самостійно. У цьому