Як зробити відбивні в духовці

Що робити, щоб відбивні були м'якими?

Добре б попередньо замаринувати відбивні в товченому часнику чи цибулі. Це додасть страві м'якості та пікантності. Особливо рекомендується виконати цю операцію з яловичиною, яка часто буває жорсткою – замочити її, наприклад, у вині або лимонному соку. Оцет також здатний розм'якшувати м'язові волокна.

Як правильно смажити відбивні?

На середньому вогні обсмажуємо м'ясо до золотистої скоринки протягом 2-3 хвилин. Коли м'ясо почало пускати сік, перевертаємо його і обсмажуємо ще кілька хвилин. А потім знову перевертаємо і смажимо до рум'яної скоринки. Усього на обсмажування відбивної зазвичай йде 7-8 хвилин.

Related Post

Що приготувати з гарбуза на Хеллоуїн корисногоЩо приготувати з гарбуза на Хеллоуїн корисного

Що роблять з гарбуза на Хелловін? Заварювальний чайник, керамічний френч-прес, кухлі, салатники, сервірувальні тарілки, соусниці, колоритні кокотниці у вигляді гарбуза і навіть охолоджуючий рукав для вина — все витримано у