Як зробити тушковану індичку

Скільки часу гасити м'ясо індички?

Інструкція приготування 1. Філе індички нарізати, викласти на сковороду та гасити на середньому вогні 10-15 хвилин. 2. Цибулю ріпчасту нарізати, додати до філе і продовжувати гасити хвилин 5, поки цибуля не стане м'якою.Похожі

Як приготувати філе індички, щоб вона була соковитою?

Грудка, приготовлена ​​в духовці Відбите філе посоліть, обмажте улюбленими спеціями, збризкайте лимонним соком і залиште маринуватись м'ясо мінімум на 3-4 години. Після закінчення маринування, покладіть м'ясо у фольгу змащену маслом і накрийте зверху іншим шаром фольги. Запікайте у духовці на 200 градусах 45 хвилин.

Related Post

Біль коли сім'явипорскуванняБіль коли сім'явипорскування

Причини хворобливої ​​еякуляції хронічний простатит; уретрит; запалення передміхурової залози та сечівника; звуження сечівника. Чому виникає біль при сім'явипорскуванні? Болюче сім'явипорскування може бути також наслідком таких захворювань як: хронічний простатит; уретрит;