Як зробити тісто як у їдальні

Яке тісто брати для пиріжків?

Вона має бути однакового кольору, матової, без скоринок та розривів. Якщо ви не плануєте пекти пиріжки відразу, вибирайте тільки заморожене тісто. А якщо ваші плани змінилися, просто покладіть у морозилку свіже тісто і дістанете його, коли вирішите готувати з нього. Як воно анітрохи не втратить.

Скільки грамів тесту потрібно на один смажений пиріжок?

Готове опарне або безопарне тісто для пиріжків розрізати на шматки вагою приблизно 40-50 г, Розкачати їх, надаючи форму кульки, дати їм трохи піднятися.

Related Post

Як самому зробити виробництвоЯк самому зробити виробництво

Який товар можна виготовляти в домашніх умовах? Перелік доступних для домашнього виробництва продуктів дуже великий і включає: Хліб та хлібобулочні вироби. Кондитерські вироби. Сири та кисломолочна продукція. Готові вироби та