А ще умільці радять використовувати цукор, щоб присоска краще трималася. Крім знежирення поверхонь. Наприклад, змочити її солодкою водою, лимонадом, сиропом – будь-яким солодким напоєм, що є під рукою. Як стверджують ті, хто спробував цей прийом, тримається добре, як приклеєна.
Протріть лобове скло спиртом і витріть насухо. Відігрійте присоску, очистіть від забруднень і прикладіть до скла. Для надійності (і за наявності підручних засобів) перед тим, як повернути тримач на місце, обробіть присоску прозорим сантехнічним герметиком або силіконовим мастилом. Бюджетний народний варіант.
Найкращим способом кріплення є солодкий розчин. Це, наприклад, може бути як чай або кава з цукром, так і солодкий газований напій. І головне, не Необхідно тримач заливати цим розчином, необхідна лише маленька крапля, яка розподіляється по всій поверхні мембрани. Все тепер можна сміливо кріпити.
Існує і досить неординарний спосіб із застосуванням часнику. Потрібно пройтися поверхнею поверхню присоски розрізаним зубчиком часнику та приліпити до скла, довівши спеціальним важелем.