Як зробити так, щоб лаваш не ламався?

Збризкайте кілька разів засохлий лаваш водою та відправте його на пару хвилин у духовку. Так лаваш знову стане ароматним, м'яким та пластичним. А значить, його треба з'їсти, поки він гарячий.

Тут все просто:

  1. Розгорніть лаваш на столі та змастіть соусом.
  2. Викладіть начинку, відступаючи від країв коржика. …
  3. Почніть згортати рол, рухаючись від краю, де знаходиться начинка.
  4. Оберніть м'ясо двічі тестом і підверніть нижній край вгору, у бік начинки.
  5. Загорніть трубочку повністю.

26 Sept 2018

Спочатку викладіть м'ясо по центру лаваша упоперек, потім закладіть його зверху або по краях овочами. Можна зробити це із двох сторін. Акуратно підверніть бічні краї та покладіть їх на начинку. Можна підвернути один край, тоді м'ясо та овочі слід заздалегідь покласти трохи ближче до відкритого краю, але не на край.

Related Post