Як зробити сушену курагу м'якшою

Як пом'якшити тверду курагу?

Викласти курагу у чашу пароварки. Залити в пароварку воду. Готувати на пару протягом 10 хвилин. Курага готова до роботи.Похожі

Як зробити сухофрукти м'якшими?

Ми звично замочуємо у воді сухофрукти: родзинки, курагу, чорнослив – щоб вони стали м'якшими. Якщо ж замість води використовувати алкоголь, то краще брати суміш різних напоїв – цукати та сухофрукти не лише розм'якшуються, а й набувають букету ароматів.

Related Post

Коли збирати вербуКоли збирати вербу

Кору верби збирають навесніз молодих гілочок, бажано до появи листя. Потім сік починає рухатися і легко відокремити від деревини. З молодих та гнучких гілочок кору потрібно зняти гострим ножем.19 травня