Як зробити сухі пряники м'якими?

Повернути пряникам колишню м'якість дозволить нехитрий спосіб. На ніч необхідно перекласти пряники у пластиковий контейнер із кришкою, додати туди ж нарізане на четвертинки яблуко.. Вранці випічка знову стане м'якою. Поласувати завжди м'якими та ароматними пряниками пропонує компанія "Богородський пряник".

Надійний спосіб розм'якшити пряники – на піднос викласти нарізаний тонкими шматочками білий хліб, а зверху, просто на хліб, покласти пряники. Потім прибрати весь піднос у поліетиленовий пакет або обернути його харчовою плівкою. Залишити на 2-4 години, залежно від того, наскільки тверді пряники та якого вони розміру.

Помістіть у пакет або в банку зі щільною кришкою ваше печиво або пряникитуди ж покладете 2-3 шматочки яблука, щільно закрийте і залиште на ніч. Наступного дня ваше печиво/пряники будуть м'якими та ароматними!

Помістимо пряники в ємність – це може бути велика каструля або пластиковий пакет. Покладемо кілька часточок яблука. Щільно закриємо, якщо це каструля. Якщо це пластиковий пакет, то його просто зав'яжемо так, щоб не було циркуляції повітря.

Related Post

Як зняти заборону на зміну фону робочого столуЯк зняти заборону на зміну фону робочого столу

У рядку пошуку або в меню "Виконати" (Win+R) введіть gpedit. msc та натисніть Enter. 2. Перейдіть по шляху Конфігурація користувача\ Адміністративні шаблони\ Панель керування\ Персоналізація, у правій колонці відкрийте параметр