Як зробити солоне сало м'якше

Що робити з твердим солоним салом?

Деякі господині відварюють сало в лушпинні цибулі і замочують у підсоленій воді, щоб пом'якшити продукт, але досвід показує, що танути в роті таке сало все одно не буде. Краще з твердого сала зробити закуску, ніж намагатися його розм'якшити. Така «замазка» вам сподобається, якщо ви любите гострі страви з часником.

Як розм'якшити сало?

Ви можете гасити сало у важкій каструлі (голландська піч ідеальна) у духовці при температурі від 225 до 250 градусів за Фаренгейтом, на плиті на повільному вогні (почніть з «2», і як тільки воно почне танути, зменшіть його до «1») або в мультиварці на LO .

Related Post

Yandex access як користуватисяYandex access як користуватися

Чи можна користуватись Яндексом в Україні? Яндекс. Карти обійшло блокування та відновило роботу в мережах українських мобільних операторів. Яндекс. Пробками та картами можна користуватися через мобільний інтернет операторів "Київстар", Lifecell,

Самогонний апарат колона чи сухопарник що кращеСамогонний апарат колона чи сухопарник що краще

Основна відмінність бражної колони від класичного самогонного апарату з сухопарником чи барботером, це її універсальність. За рахунок клампових з'єднань досягається модульна робота колони. Ви можете самі за своїм бажанням змінювати

Чим креон кращий за інші ферментиЧим креон кращий за інші ферменти

Основна відмінність Креона від інших ферментних препаратів полягає в тому, що активна речовина Креона (травні ферменти підшлункової залози) укладено в мікрокапсули, вкриті ентеросолюбільною оболонкою, чутливою до значення кислотності середовища. Чим