Як зробити соджу в домашніх умовах

Як роблять соджу?

Чисте зіджу

  1. на першому етапі сировину розмелюють та віджимають;
  2. на другому етапі готується брага – розмелена і віджата сировина зберігається в спеціальних судинах, де поступово накопичує етиловий спирт;
  3. Третій етап – це безпосередньо перегонка браги у готовий продукт.

У чому різниця зіджу та горілки?

У неароматизованого соджу смак можна порівняти з нашою горілкою, тільки трохи солодший і значно менш спиртовий. У продукту з добавками м'якший смак, міцність зазвичай не перевищує 13% – його легко пити як самостійно, так і розбавляючи содовою.

Related Post

Що краще капати при кон'юнктивітіЩо краще капати при кон'юнктивіті

Якщо природа захворювання бактеріальна, то у вічі потрібно закопувати антибактеріальні краплі очей (наприклад, 0,25% розчин левоміцитину або софрадекс по 1 до. 3 р/день), а також закладати за нижню повіку спеціальні

Що потрібно робити у народженняЩо потрібно робити у народження

Що робити в день народження? 20 чудових способів, як відсвяткувати день народження Організуйте тематичну вечірку Варіант простіше, дешевше та без далеких поїздок. … День народження на природі … Влаштуйте магічне

Що краще від болю у горлі дорослому недорогоЩо краще від болю у горлі дорослому недорого

Які ліки найефективніші при болі в горлі? Кошти від болі у горлі: рейтинг кращих спреїв та таблеток Мірамістін 0,01% Стрепсілс ментол/евкаліпт №24. ABBOTT Імудон №40. Лікар Люголь спрей 1% 50г