Як зробити смажену цибулю м'якою

Скільки смажити цибулю до м'якості?

На сковороду вилити олію, включити середній вогонь та нагрівати олію 5 хвилин. Викласти цибулю у сковорідку. Постійно помішувати, доки він не набуде золотистого кольору. Смажити цибулю потрібно приблизно 10 хвилин.

Що додати під час смаження цибулі?

Коли та скільки соди Щоб посмажити цибулю смачно, соду в неї додавати потрібно не відразу. Спочатку обсмажте його в розігрітій олії до золотистого кольору. Після цього – сміливо всипайте соду. Робити це потрібно, виходячи з розрахунку третина чайної ложки на 300 г сирої цибулі.

Related Post

Чим краще покрити могилу від бур'янівЧим краще покрити могилу від бур'янів

Геотекстиль — це найдієвіше рішення, яке дозволить вам у зручному режимі ушляхетнити місце поховання. Крім запобігання проростанню бур'янів, ви зможете запросто озеленити ділянку, створивши красиву і доглянуту композицію з квітів.

Як зробити виноску на навчальний посібникЯк зробити виноску на навчальний посібник

Як правильно оформити виноски? Внутрішньотекстові виноски оформляються в самому тексті у квадратних дужках, у яких зазначається прізвище автора, рік публікації та номер цитованої сторінки. Наприклад: [Корконосенко 1992: 53], де «Корконосенко»

Що робить ізолят сироваткового протеїнуЩо робить ізолят сироваткового протеїну

Ізолят сироваткового протеїну – компонент, який дозволяє швидше позбутися надлишків жиру і досягти гарного рельєфу. Такий продукт рекомендований не тільки професійним бодібілдерам напередодні змагань: все частіше його пропонують тим, хто