Що робити зі зіпсованим молоком?
Не виливайте кисле молоко – це чудова основа для випікання та тесту. Молоко – Унікальний продукт, який після скисання стає тільки кориснішим. Прокисле молоко містить багато корисних бактерій і робить випічку ніжною та повітряною. Досвідчені господині знають, що цей продукт є ідеальною основою для пишного тіста.
Що можна приготувати з кислого молока та сиру?
Рекомендовано на тему
- Кекс з кислим молоком та родзинками.
- Вдалий кекс з кислим молоком та родзинками
- Пікантна закуска з сиром і кислим молоком …
- Салат із сиром, майонезом та кислим молоком …
- Мекіци без дріжджів з молоком і кислим молоком …
- Стейки з кислим молоком та майонезом