Як зробити шоколад для фігурок

Як приготувати шоколад у формі?

Переливаємо шоколад у кондитерський мішок або прямо з миски розливаємо шоколад за формами. Наприклад ми використовуємо форми для чудо-троянд. Шоколад не заливаємо зверху, втикаємо кінчик мішка в пелюстки і видавлюємо прямо в суцвіття квіточок. Так вдасться досягти максимально рівних пелюсток з найменшими зусиллями.

Як правильно розтопити шоколад, щоб залити у форми?

За допомогою фена підігрійте шоколадну форму до температури 26-27°C. Зверніть увагу: форма не повинна бути гарячою, ніж темперований шоколад. Заповніть форму темперованим шоколадом. Тримайте форму під кутом і зіскребіть надлишки шоколаду з боків та верхньої частини форми.

Related Post

Як користуватися програмою кристал дискЯк користуватися програмою кристал диск

Як працювати з CrystalDiskmark? Вона працює шляхом читання та запису через файлову систему залежно від об'єму. Вона видає швидкості читання/запису у послідовних та випадкових позиціях з різною кількістю черг та