Як зробити саморобну коптилку холодного копчення

Як зробити коптильню для холодного копчення своїми руками?

Холодним способом коптять замариновані або засолені м'ясо, рибу, сир. Температура диму не перевищує 25-30 °C, тривалість обробки може досягати п'яти діб.. Гарячим способом продукти обробляють при температурі диму від 50 до 120 ° C, для готовності достатньо коптити їх 3-5 годин, іноді менше.

Як приготувати рибу в домашніх умовах?

При холодному копченні оброблену рибу солять 12-16 годин, підсушують, трохи підв'ялюють, відрізають голову, підвішують за хвіст і коптять у диму в бочці 1-3 доби при температурі 30-40°С. Засолювання риби для холодного копчення робиться такою ж, як рибу хотіли зав'ялити.

Related Post

Світлодіодна стрічка 12в або 24в кращеСвітлодіодна стрічка 12в або 24в краще

Світлодіодна стрічка на 24 В виграє за своїми споживчими характеристиками і вигідніша для освітлення. Єдиним винятком є ​​автомобілі, яхти та інші об'єкти, на яких реалізовано систему 12-вольтового електроживлення.9 лют. 2021р.

Як можна відновити запис розмови по телефонуЯк можна відновити запис розмови по телефону

Чи можна якось відновити запис телефонної розмови? Відновлений запис телефонної розмови можна відновити, якщо вона була синхронізована з одним із хмарних сервісів: Google Диском (записи розміщуються в кошику Google Диска

Як правильно пити Аципол при прийомі антибіотиків?Як правильно пити Аципол при прийомі антибіотиків?

Згідно з інструкцією з медичного застосування, спільне застосування бактеріофага та препарату Аципол не протипоказане. Дані про можливу взаємодію пробіотиків та бактеріофагів відсутні, при цьому рекомендується дотримуватися мінімального інтервалу в 30