Як зробити салат з китайської локшини

Як правильно заварювати китайську локшину?

Спосіб приготування У киплячу воду (600 мл) покласти локшину та сухі пластівці, варити 5 хвилин. Злити воду (залишивши приблизно 8 ложок води) та додати соус, гасити 30 секунд. Добре перемішати.

У чому секрет локшини швидкого приготування?

Головний секрет швидкої локшини в тому, що вона вже готова (зварена та обсмажена). Достатньо лише заварити її окропом. 2. Спочатку локшина швидкого приготування позиціонувалася як дорогий ексклюзивний продукт, вважалася делікатесом і, коштувала в 6 разів дорожче за звичайну локшину.

Related Post

Як користуватися датчиком тискуЯк користуватися датчиком тиску

Як працюють датчики тиску? Датчики монтуються на ніпель колеса автомобіля, вимірюють тиск та температуру повітря в шині та передають інформацію про значення тиску по радіоканалу на дисплей.. При зміні тиску

Як користуватися компасом на телефоні хонорЯк користуватися компасом на телефоні хонор

Як правильно налаштувати компас на телефоні? Як відкалібрувати компас (Геомагнітний датчик) Відкрийте компас на телефоні та натисніть Калібрування (або Відкалібрувати). Нахиляйте та повертайте телефон вперед-назад, як би описуючи у повітрі