Як зробити рибу тріску в духовці

Скільки часу запікати тріску?

25 хвилин Щільно загортаємо тріску у фольгу, піднімаючи краї, щоб вийшли конвертики. Простежте, щоб упаковка була герметичною, сік овочів та риби не повинен витікати. Відправляємо заготовку до духовки, попередньо розігріту до 190-200 градусів. Запікаємо приблизно 20-25 хвилин (залежно від розмірів риби).

Чи потрібно вимочувати тріску?

Сіль забирається тим, що бакалао вимочується протягом доби у холодній воді. Але час залежить від розміру: товсту рибину можна і три доби вимочувати – Треба просто пробувати: риба повинна стати трохи солоною. Ну а якщо надто багато солі пішло, це питання вирішується дуже легко: взяти та посолити.

Related Post

Як зробити помітне оголошенняЯк зробити помітне оголошення

Як правильно написати оголошення? Схема для складання оголошень Епіграф, слоган, вступний заклик. Якщо писати обмежене за розмірами оголошення, то цей пункт потрібно якнайретельніше опрацювати. Заголовок. Грамотно складена назва – 50%