Що потрібно додати в рибний фарш, щоб котлети не розвалювалися?
У рибному фарші не так багато білка, що дає клейкість, тому одна з проблем у тому, що котлети розвалюються. До того ж рибний фарш досить вологий, йому необхідно те, що склеюватиме і забиратиме вологу. У м'ясних котлетах такий склейкою найчастіше виступає хліб, замочений у воді чи молоці.
Що додати в рибний фарш, щоб він не був рідким?
Якщо з якихось причин м'ясний або рибний фарш на котлети у мене вийшов рідкуватим, я роблю з ним так:
- Всипаю в нього невелику кількість манки. Манна крупа працюватиме в цьому випадку як сорбент. …
- Перемішую інгредієнти майбутніх котлет між собою. …
- Забираю на півгодини в холодильник отриману заготівлю.