Як зварити суп без м'яса?
Приготування
- 1․ Картоплю наріжте середніми шматочками, цибулю та перець — дрібними. Моркву натріть на великій тертці або дрібно порубайте.
- 2․ Доведіть до кипіння воду у каструлі. …
- 3․ Закиньте в каструлю картоплю та засмажку. …
- 4․ Покладіть у суп локшину. …
- 5․ Дайте готовому супу настоятися під кришкою 10-15 хвилин.
Які макарони найкраще використовувати для супу?
Макаронні вироби для засипання супів та бульйонів ідеально доповнять ваші страви. Вироблені виключно із твердих сортів пшениці, вони добре зберігають смакові якості та форму при варінні. Такі макаронні вироби через їх розмір та форму дуже зручно готувати для дітей.