Як зробити просте варення

Що потрібно зробити, щоб варення було густим?

Спосіб приготування:

  1. Якщо в варення є цілі ягоди або великі шматочки фруктів, перетріть їх через сито або подрібніть за допомогою блендера.
  2. Крохмаль залийте водою та розмішайте.
  3. Варення підігрійте на повільному вогні. …
  4. Додайте|добавляйте| розчинений кукурудзяний крохмаль. …
  5. У міру остигання варення буде помітно густіти.

У чому найкраще варити варення?

Посуд із нержавіючої сталі – хороше рішення. У тазах із цього матеріалу варення можна спокійно залишати на деякий час – не постраждає ні ємність, ні її вміст. Сталевий посуд стійкий до впливу кислот і не впливає на корисні властивості фруктів та ягід.

Related Post

Малина як правильно підготувати до зимиМалина як правильно підготувати до зими

Якщо на малині залишилося листя, його слід видалити, а сам малинник очистити від сміття. Очищені стебла збирають у пучки і підв'язують, потім пригинають до землі таким чином, щоб зручно було