Як зробити пиріжки печені м'якими.

Як зробити пиріжки м'якими після духовки?

Суху скоринку необхідно змастити шматочком вершкового масла|мастила|. Остиглу випічку змащують розтопленим маслом. Потім вироби необхідно щільно вкрити тканинною серветкою або чистим кухонним рушником. Через 15 хвилин можна влаштовувати чаювання – пиріжки будуть м'якими.

Як пом'якшити тверду випічку?

Якщо метою є повернення страві не тільки м'якості, а й тепла, то пиріжки треба змастити молочно-водною рідиною і відправити в розігріту духову шафу на кілька хвилин. А от якщо гурману подобаються і холодні пиріжки, їх можна зробити повітряними, поклавши в холодильник на півгодини.

Related Post

Як зробити покриття дорогиЯк зробити покриття дороги

Чим найдешевше відсипати дорогу? Відсипання дороги. З яких матеріалів відсипати дорогу не дорого, але якісно подрібнений бетон фракції 0-80 – також його називають вторинний щебінь; щебенево-піщана суміш фракції 0-40 і

Що роблять на денному стаціонаріЩо роблять на денному стаціонарі

Денний стаціонар організується для здійснення лікувальних та діагностичних заходів при захворюваннях та станах, які не потребують цілодобового медичного спостереження. Які процедури проводять у денному стаціонарі? У денному стаціонарі проводиться: –