Як зробити піцу на тонкому лаваші

Як розм'якшити тонкий лаваш?

Збризкайте кілька разів засохлий лаваш водою і відправте його на пару хвилин у духовку. Так лаваш знову стане ароматним, м'яким та пластичним. Отже, його треба з'їсти, поки він гарячий.

Чим поливають піцу у піцерії?

У багатьох закладах до піци подають традиційну олію. Найчастіше це оливкова олія з італійськими травами, часником, гострим перцем або винним оцтом. В Італії їм змазують борти та поливають саму піцу. Воно надає додаткового аромату та пом'якшує тісто, при цьому залишаючи його хрустким.

Related Post

Як правильно пришивати стрічки на балеткиЯк правильно пришивати стрічки на балетки

Як правильно пришивати стрічки на пуантах? Як пришити стрічки до пуантів? Стрічку ріжемо на 4 частини. … Проходимо по краях стрічки запальничкою, щоб зафіксувати кінці. … Намічаємо місце, де будемо