Як зробити охолоджувач для димогенератора

Як зробити холодне копчення?

Холодним способом коптять замариновані або засолені м'ясо, рибу, сир. Температура диму не перевищує 25-30 °C, тривалість обробки може досягати п'яти діб.. Гарячим способом продукти обробляють при температурі диму від 50 до 120 ° C, для готовності достатньо коптити їх 3-5 годин, іноді менше.

Як охолодити дим для копчення?

Правильне охолодження диму. Для досягнення цієї мети можна скористатися кількома способами. Перший – подовжити димар, що дозволить охолодити дим у процесі його попадання у коптильну камеру. Другий варіант – використання для охолодження проточної води.

Related Post

Як зробити шоколадні еклери рецептЯк зробити шоколадні еклери рецепт

Як правильно начинити еклери? Є два основні способи начинити еклери: ввести крем через отвір за допомогою шприца кондитерського або мішка з насадками; розрізати охололу заготовку збоку. За допомогою кондитерського шприца

Як принц президент Луї наполеон став імператором у ФранціїЯк принц президент Луї наполеон став імператором у Франції

Яким чином Луї Наполеон став правителем Франції? Державний переворот 2 грудня 1851 року Луї Наполеон, вступаючи на посаду президента, урочисто заприсягся бути вірним республіці та охороняти її закони, але як