Якщо крем раптом вийшов рідкий, це можна виправити. Для цього в окремій чаші з'єднайте сир маскарпоне з цукровою пудрою, щоб вийшла густа маса.
Що робити, якщо крем з маскарпоне вийшов рідкий?
Використовуйте кукурудзяний крохмальякщо сирний, вершковий крем або крем-чиз вийшли рідкими. Приблизно на 500-550 г крему знадобиться одна столова ложка крохмалю. Розведіть крохмаль у воді та додайте до крему. При цьому крем постійно збиваємо на низькій швидкості міксера.
Як виправити крем із маскарпоне?
Відмінним загусником є кукурудзяний крохмаль. Щоб реанімувати 500 г крему з маскарпоне, вам знадобиться столова ложка з гіркою крохмалю і зовсім небагато води. Крохмаль розводимо у невеликій кількості води.