Як зробити консерви вдома без автоклаву

Скільки солі потрібно для рибних консервів?

Ще одним показником, що є важливим при виборі рибних консервів, є вміст солі. Згідно з ГОСТ 7452-2014, вміст солі має бути 1,2–2 %.

Як виготовляють консерви з риби?

Натуральні рибні консерви виготовляють із свіжої, охолодженої та мороженої риби. В цьому випадку рибу обробляють на шматки, щільно укладаючи у банки. Для консервів з лососевих риб у банки кладуть запашний перець. Рибу з ніжним м'ясом (вугор, сайра) закочують разом із желе.

Related Post

Завмирання пульсу що робитиЗавмирання пульсу що робити

Що робити при завмиранні серця? При завмиранні серця, що супроводжується раптовим запамороченням, болем у грудях необхідно викликати швидку медичну допомогу. В інших випадках, що не загрожують життю, слід звернутися до

Як користуватися магнітометром імп 6Як користуватися магнітометром імп 6

Що вказує магнітометр? Магнітометр — (від гр. μαγνητό — магніт + гр. μετρεω вимірюю), прилад для вимірювання характеристик магнітного поля та магнітних властивостей матеріалів. Як виміряти магнітне поле? У вимірах