Як зробити хрумкий хліб у духовці

Як отримати хрустку скоринку на хлібі?

Міцна і хрумка кірка у хліба виходить, коли вчасно провітрюєте духовку та знижуєте температуру випічки залежно від роботи вашої духовки відразу після посадки або у другій половині випічки. Суть у тому, щоб скоринка формувалася довше і більше висушувалася, для кольору та хрускоту останні 15 хв.

Чому скоринка хліба не хрумтить?

Якщо зайва вологість з якихось причин залишається в пекарській камері, суха кірка поглинатиме надмірну вологу. В результаті, хлібу не вистачатиме його особливого аромату і незвичайного хрускоту, особливо в момент розлому руками свіжоспеченого хліба.

Related Post

Як правильно приймати Аспікард для розрідження крові?Як правильно приймати Аспікард для розрідження крові?

Таблетки бажано приймати перед їжею запиваючи великою кількістю рідини. Пігулки приймаються 1 раз на добу. Препарат призначений для тривалого застосування. Ацетилсаліцилову кислоту рекомендується приймати 1 раз на день перед їжею,

Як користуватись балончиком від астмиЯк користуватись балончиком від астми

Як працюють балончики від астми? Саме ці інгалятори астматики використовують у разі нападу астми. Інгалятор від астми розпорошуючи рідину, яку він містить, перетворює її на дуже дрібний туман, який можна