Як зробити хлібці з яйцями

Навіщо в хліб додають яйця?

Яєчний білок здатний утримати велику кількість повітря, що призводить до значного збільшення об'єму заготовок при вистоюванні та виробів при випіканні.. Білки молока, особливо казеїн, негативно впливають на хліб, відсушують його м'якуш. А білки яєць – навпаки, вони надають м'якушу вологість, що довго зберігається.

Як називається хліб обсмажений у яйці з молоком?

У Росії смажений хліб у яйці називають грінками, у Німеччині – Arme Ritter, у Франції – Pain Perdu, а в США – French Toast.

Related Post

Масляний ліхтар коли з'явивсяМасляний ліхтар коли з'явився

Перші масляні ліхтарі спалахнули 25 грудня (за старим стилем) 1730 року, на честь приїзду членів імператорського прізвища. Вони були встановлені в Кремлі, у Китай-місті, Білому та Земляному містах та Німецькій

Як можна врятувати потопаючогоЯк можна врятувати потопаючого

Лежачи на животі, зробіть глибокий вдих, розслабтеся, зануривши голову у воду і витягнувши руки перед собою; затримайте дихання, наскільки це можливо. Потім видихайте під водою і, опустивши руки, піднімайте голову

Назонекс і назавал що кращеНазонекс і назавал що краще

Коли не можна застосовувати Назонекс? Назонекс: протипоказання Лікарі не призначають пацієнтам препарат при наявності підвищеної чутливості до його інгредієнтів, до загоєння рани, що утворилася внаслідок травми слизової оболонки носа, після