Бекон нарізати тонкими смужками, помідор – тонкими кружальцями. У кожен надріз картоплі вкласти шматочок бекону, чергуючи з скибочками помідора. Поверхню нафаршированої картоплі покрити майонезом. Запікати картоплю–гармошку з беконом та помідором у духовці при 200-180 ° С до бажаної рум'яності, не менше 35-40 хвилин.13 лип. 2020р.
Як зробити спіраль із картоплі?
Тримаємо картоплину рукою і трохи покрутимо шпажку, щоб вона легко рухалася всередині картоплі. Після цього акуратно розподіляємо картопляну спіраль по шпажці. Проробляємо так з картоплинами, що залишилися.
Як варити картоплю, щоб вона не розвалилася?
2:09Рекомендований кліп · 35 с.