Як зробити карамель, яка не застигає

Що робити, якщо карамель застигає?

Якщо карамель кристалізується, то справа в цукрі, наприклад, недотопився, можна спробувати змінити силу газу або зробити в іншому посуді. Ще можна спробувати пошукати цукор з дрібнішими крісталами. Я завжди олію кімнатної температури додаю вже в охолоджену деглазовану вершками карамель t 35-40.

Чому карамель не застигла?

Скоріш за все не доварили сироп. Треба перевіряти на тверду кульку.

Related Post

Як правильно забити кальян хмара чашуЯк правильно забити кальян хмара чашу

Чаша Хмара: як забивати? Забиваються "хмарки" досить легко – технікою рівномірного розподілу у всьому обсязі. Потрібно проходить по колу, рівномірно викладаючи тютюнову суміш.. При покурі на калауді рівень тютюну не

Як правильно підібрати двері під отвірЯк правильно підібрати двері під отвір

Виміряйте ширину та висоту дверного отвору. Дверне полотно має бути на 100 мм менше отвору, оскільки цей простір необхідний для дверної коробки та монтажної піни. Наприклад, якщо розмір отвору у

Як написати статтю в ЗМІ про себеЯк написати статтю в ЗМІ про себе

Як писати статтю у ЗМІ? Дотримуйтесь правил, і ЗМІ до вас потягнуться. Вивчіть ресурс, якому хочете запропонувати свою статтю … Звертайтесь до редакції з конкретними темами. Будьте швидким. Пишіть статті