Як зробити гуляш з курячого стегна

Як правильно готувати гуляш?

Інструкція приготування

  1. М'ясо помити, нарізати кубиками, посолити, поперчити, обсмажити в олії.
  2. Додати дрібно нашатковану цибулю, посипати борошном, обсмажити.
  3. Перекласти в каструлю, залити 3 склянками гарячої води, додати томатну пасту, лавровий лист, накрити кришкою і гасити 50 хвилин.

Скільки часу смажити курячі стегна на сковороді?

Щоб стегенця просмажилися як слід, їх слід готувати на сковороді не менше 30 хвилин – по 15 з кожного боку. Якщо стегна попалися великі, можна збільшити час приготування до 35 хвилин. Смажити довше 40 хвилин не рекомендується, інакше м'ясо може втратити соковитість.

Related Post

Що потрібно для хорошого автосервісуЩо потрібно для хорошого автосервісу

Що має бути в автосервісі? Перелік обладнання для автосервісу Багато дрібного інструменту: Діагностичні апарати … Двостійковий витяг, але буде краще, якщо їх буде кілька. Схід розвал. Компресор зі стисненим повітрям.

Як зняти обважування на машиніЯк зняти обважування на машині

Як правильно кріпити обважування? Відокремте край захисної смужки двостороннього скотчу на верхньому краї губи та притягніть її до бампера за допомогою гайок та торцевого ключа. Сильно не затягуйте гайки, тому

Не приходить овуляція, що робитиНе приходить овуляція, що робити

Лікування порушень овуляції Овуляція може бути індукована за допомогою нестероїдних препаратів-антіестрогенів, гонадотропних гормонів, інсулінових сенситайзерів, а також хірургічним впливом на яєчники (зазвичай застосовується при полікістозі).19 жовтня. 2016р. Що потрібно зробити,