Як зробити гуляш м'якшим

Що додати в гуляш, щоб м'ясо стало м'якшим?

М'ясо вийде м'якше, якщо змастити його гірчицею і постояти 1,5–2 години. Можна використовувати сухий порошок чи готовий соус. Після витримування залишки маринаду потрібно просто видалити паперовим рушником. Гірчицю також можна додати в процесі смаження або приготування гуляшу.

Що зробити, щоб м'ясо при гасінні було м'яким?

Гасіння – це унікальний спосіб приготування м'яса, при якому зіпсувати продукт практично неможливо. Щоб м'ясо було м'яким при гасінні, додайте до соусу кілька ложок жирної сметани або вершків, зменшіть вогонь до мінімуму і тушкуйте м'ясо до готовності під закритою кришкою.

Related Post

Просів склопакет вікна що робитиПросів склопакет вікна що робити

Що робити, якщо продуває склопакет? Прокручують механізм за годинниковою стрілкою за допомогою плоскогубців або викрутки. Якщо з'явився протяг з укосів, значить зруйнувався монтажний шов. Для ліквідації цієї проблеми потрібно розібрати

Як швидко відніматиЯк швидко віднімати

Як швидко скласти в розумі? Тут найважливіший принцип – це складання однакових розрядів один з одним. Розбивши обидва числа на «розрядні частини», почніть складати зі старших розрядів — тисячі з

Хронічний біль, що робитиХронічний біль, що робити

Як лікувати хронічний біль? Хронічний біль зазвичай спочатку лікують ацетамінофеном або нестероїдними протизапальними препаратами (НПЗЗ)Лікарі підбирають знеболюючий препарат з урахуванням виду та тривалості болю, а також ймовірної користі та ризиків…