Що додати в чай, щоб він був смачний?
Що можна додати до чаю Щоб було смачно і корисно
- Лимон На запитання «З чим пити чай?» більшість росіян напевно відповість: "З лимоном". …
- Цукор Багато людей вважають за краще пити чай з цукром, і здається, що так було завжди. …
- Кориця …
- Імбир …
- Ромашка …
- М'ята …
- Мед …
- Молоко
Як заварити дуже смачний чай?
Ось як правильно його заварювати:
- Оптимальна температура води – 75-80 градусів. Вода повинна бути дуже м'якою.
- На 600-800 мл рідини беруть 6 г сировини.
- Заварювання відбувається дуже швидко. Першу протоку тримають 10 секунд, а час кожного наступного збільшують на 15 секунд.