Як зробити чебуреки м'якшими

Навіщо горілку додають у тісто для чебуреків?

Горілку в чебуречне тісто додавати потрібно, з нею краще краще! З нею краще смажиться, краще пузириться, більш правильна структура оболонки виходить, смаку масла практично немає. Тобто з горілкою смачніша і крапка! Всім смачного.

Чому чебуреки вбирають багато олії?

наливаємо олію в казан або вок. багато наливаємо. стільки, щоб у процесі смаження чебурек ні в якому разі не торкався дна, а плавав на поверхні.

Related Post

Як правильно зробити вікторину?Як правильно зробити вікторину?

Підбираючи питання для вікторини, потрібно уникати подвійних трактувань відповіді. Відповідь на кожне запитання вікторини має бути дуже конкретним. При цьому гравець, відповідаючи на запитання, повинен усвідомити для себе, чи достатньо