Як зробити айву в духовці

Чим корисна запечена айва?

Ароматні плоди айви ідеально підходять для випікання, різних заготовок та навіть приготування м'ясних страв. В айві міститься безліч корисних речовин: глюкоза, пектинові сполуки, фруктоза, солі калію, заліза, кальцію, фосфору та міді, а також вітаміни А, В, С, Е та РР.

Скільки калорій у печеній айви?

Харчова цінність та хімічний склад "Айва запечена".

НутрієнтКількість% від норми 100 ккал
Калорійність45.3 кКал6%
Білки0.7 г2%
Жири0.6 г2.4%
Вуглеводи8.7 г8.8%

Related Post

Як зробити сутажні гудзикиЯк зробити сутажні гудзики

Як зробити м'які гудзики? На картонний кругляшку наклейте шматочок вати чи синтепону. Притисніть м'який матеріал, затиснувши ватку в кульку. Переверніть заготовку ватою вниз і притисніть до клаптя тканини, попередньо вирізавши