Старий гарбуз (після зберігання) із затверділою шкіркою Щоб зрізання шкірки пройшло швидше та легше, можна розрізати плід навпіл або на 4 частини, видалити насіння та м'якоть, після чого замочити на ніч у холодній воді. Вранці шкірку можна буде зрізати ножем.31 серп. 2019 р.
Як швидко очистити гарбуз від шкірки?
1:11Рекомендований кліп · 61 сек.Гарбуз. Як впоратися зі шкіркою гарбуза?! – YouTubeПочаток рекомендованого кліпуКінець рекомендованого кліпу
Чи потрібно знімати шкірку з гарбуза?
Незалежно від того, як ви називаєте твердий, верхній шар гарбуза – кірка чи шкірка – зрізати та викидати цю частину помаранчевого овочу не потрібно. Можна сприймати таку ощадливість частиною розумного (відповідального) споживання чи гастрономічною креативністю, не викидайте їх!