Як засолити сало з прошарками м'яса в домашніх умовах

Скільки часу солити сало з м'ясом?

Ароматна суміш для засолювання готова. На дно каструлі насипати суміш для засолювання (щоб прикрити дно), потім обваляти кожен шматочок сала в суміші для засолювання. Покласти всі шматочки сала в каструлю, зверху висипати суміш, що залишилася. Накрити кришкою та прибрати в холодильник на 5-7 дібза цей час сало відмінно просолиться.

Як називається сало з м'ясним прошарком?

Сало з великими і численними м'ясними прожилками називають «підчеревина», у засоленому вигляді — російським словом «грудинка» або англійською «бекон». Невеликі обсмажені шматочки сала називаються "шкварки".

Related Post

Глючить реєстратор, що робитиГлючить реєстратор, що робити

Чому запис на відеореєстраторі йде ривками? Флешки нижчого класу просто не встигають обробляти інформаціютому відео виходить уривками. У другому випадку провід у гнізді реєстратора при їзді може просто сильно розхитуватися,

Можна снідати перед тим, як здавати кровМожна снідати перед тим, як здавати кров

Обов'язково виспіться і з'їжте легкий сніданок (солодкий чай з варенням, соки, морси, компоти, мінеральну воду і хліб, сухарі, сушіння, відварені крупи, макарони на воді без олії, овочі та фрукти, крім

Коли нариває халязіонКоли нариває халязіон

Халязіони невеликого розміру найчастіше мають тенденцію розсмоктуватися самостійно. 2-3 тижні. У разі гострих блефариту та мейбоміїту необхідно проведення своєчасного лікування в повному обсязі. Коли проривається халязіон? Спочатку у пацієнта червоніє,