Як запекти гарбуз у мікрохвильовій печі шматочками смачно і швидко

Як правильно запікати гарбуз?

Як запекти гарбуз зі шкіркою Випікати близько години за 200 °С. Якщо у тебе великий гарбуз, наріж його шматочками, посип цукром або корицею і поклади у форму шкіркою вниз. Випікай приблизно 40 хв. при 180 °С. Шматочки гарбуза, запечені зі шкіркою, добре тримають форму і не розпадаються.

Як зробити м'який гарбуз?

У каструлі закип'ятіть воду: рідини потрібно вдвічі більше, ніж овочі. Викладіть гарбуз в окріп, посоліть до смаку і варіть під кришкою на невеликому вогні приблизно 20 хвилин, поки шматочки не стануть м'якими.

Related Post

Як зробити злив у посудомийній машиніЯк зробити злив у посудомийній машині

Як повинен бути зливальний шланг на посудомийній машині? Підключення до каналізації Зливний шланг підключається до вихідної точки каналізації через зворотний клапан. … Шланг повинен мати вигин та розташовуватися на рівні

Як навчитися швидше писати на комп'ютеріЯк навчитися швидше писати на комп'ютері

Як навчитися швидко набирати текст на комп'ютері? Як навчитися швидко друкувати: 5 порад Почніть із однієї знайомої клавіатури Читайте також … Вивчіть схему клавіатури Це може здатися нудним, але без